El Periodico 24/10/2007



F. IMEDIO
CAT
"Festa gran a Capafons-Ossó. La revista Wine & Spirits (foto) una de les més influents sobre el món dels vins, ha publicat, en l'edició d'octubre, una llista amb les 100 millors cellers del món el 2007. I a la prestigiosa relació apareixen aquesta empresa, l'única catalana, i altres quatre espanyoles (Telmo Rodríguez, Numanthia, Marqués de Cáceres i Emilio Moro). La nominació és important perquè Wine & Spirits ho és: tira 75.000 exemplars que en la seva majoria es venen entre professionals de la restauració i el vi dels EUA i Canadà, i edita una guia anual que publica el New York times i el USA Today.
"Ens agafa per sorpresa. Estar en aquesta llista sent tan petits és per sentir eufòric", va explicar ahir Francesc Capafons a aquest diari. Hi ha diverses raons perquè Capafons-Ossó (cognoms del matrimoni de Falset format per Francesc i Montserrat) comparteixi el cel dels elegits amb tòtems com Moët & Chandon i Mondavi. Elabora vins de les DO Priorat i Montsant; planta vinyes sense variar el terreny, sense tallar herbes, entre boscos si fa falta; i guarda dels vins en ampolla més de quatre anys si és necessari, perquè estiguin madurs i llestos per consumir. "
·
CAST
"Fiesta grande en Capafons-Ossó. La revista Wine & Spirits (foto) una de las más influyentes sobre el mundo de los vinos, ha publicado, en la edición de octubre, una lista con las 100 mejores bodegas del mundo en el 2007. Y en la prestigiosa relación aparecen esta empresa, la única catalana, y otras cuatro españolas (Telmo Rodríguez, Numanthia, Marqués de Cáceres y Emilio Moro). La nominación es importante porque Wine & Spirits lo es: tira 75.000 ejemplares que en su mayoría se venden entre profesionales de la restauración y el vino de EEUU y Canadá, y edita una guía anual que publica el New York times y el USA Today.
"Nos coge por sorpresa. Estar en esa lista siendo tan pequeños es para sentirse eufórico", explicó ayer Francesc Capafons a este diario. Hay varias razones para que Capafons-Ossó (apellidos del matrimonio de Falset formado por Francesc y Montserrat) comparta el cielo de los elegidos con tótems como Moët & Chandon y Mondavi. Elabora vinos de las DO Priorat y Montsant; planta viñas sin variar el terreno, sin cortar hierbas, entre bosques si hace falta; y guarda los vinos en botella más de cuatro años si es necesario, para que estén maduros y listos para consumir."
·
ENG
"The party Capafons-Ossó. Wine & Spirits magazine (photo) one of the most influential on the world of wine has published in the October edition, a list of 100 best wineries in the world in 2007. And the relationship appears this prestigious company, the only Catalan, Spanish and four other (Telmo Rodriguez Numanthia, Marqués de Cáceres and Emilio Moro). The nomination is significant because rioja Wine & Spirits is pulled 75,000 copies which are mostly sold between professionals in the catering and wine from the USA and Canada and publishes an annual guide published by the New York Times and USA Today.
"We were caught by surprise. Being on that list is so small it is to feel euphoric," said Francesc Capafons yesterday to this newspaper. There are several reasons for Capafons-Ossó (surname Falset Marriage formed by Francesc and Montserrat), share the sky with those selected as totems and Moët & Chandon Mondavi. OJ produces wines from the Priorat and Montsant, plant vines without changing the field, uncut grass, forests if needed and keeps the wine in the bottle more than four years if necessary, so they are ripe and ready to consume. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario