El Diari D.O.Montsant 03/2008


CAT
'La llarga història de l'èxit'
"El fet que el celler Capafons-Ossó fos escollit a final del 2007 un dels millors cellers del món per la revista Wine&Spirits ha aconseguit despertar en cara més l'interès pel celler arreu del món.
Sense anar més lluny, a principi d'aquest 2008, van visitar el celler durant un parell de dies alguns dels crítics nord-americans més influents del moment, entre els quals hi havia el premi Pullitzer de la críticas 2007, Jonathan Gold.
Jonathan Gold és, entre altres coses, un dels editors en cap de la revista nord-americana Gourmet i columnista habitual de Los Angeles Wewkly. Entre els periodistes que van visitar el celler Capafons-Ossó hi havia també una de les plomes de moda del periodisme vinícola internacional, com és Alice Feiring, que acaba d'editar el llibre The battle for Wine & Love (or how I saved the world from Parkeritzation)Es tracta d'un llibre, com el seu títol indica, que qüestiona el gran poder mundial que s'ha otorgat al crític Robert Parker.
Entre els líders d'opinió que van visitar Capafons-Ossó hi havia també Melissa Clark periodista freelance que, habitualment, firma sobre cuina i vins a mitjans tan influents com The New York Times, Wine & Wine, Food and wines o la revista Forbes. Més enllà del reconeixement internacional i de la moda, la família Capafons-Ossó fa cinc generacions que es dedica a cultivar les vinyes i a produir vins. Cadascuna de les generacions ha aportat el seu esforç i els seus coneixements per extreure de les vinyes la millor qualitat de vi, des dels besavis fins a la generació actual.
Cellers Capafons-Ossó combina la tradició i la innovació; recupera les varietats de vinya autòctona i introduiex noves varietats per a la millora del producte, a més d'implantar moderns mitjans de control en la producció del raïm i en el procès de l'elaboració del vi".

CAST
'La larga historia del éxito'
"El hecho que la bodega Capafons-Ossó fuera escogida, a final de 2007, una de las mejores bodegas del mundo, según la revista Wine&Spirits, ha conseguido despertar aún mayor interés por este proyecto en todo el mundo. Sin ir más lejos, este 2008 visitaron la bodega durante un par de días algunos de los críticos norteamericanos más influyentes del momento, entre los que se encontraba el premio Pullitzer de Crítica 2007, Jonathan Gold.
Gold es, entre otras cosas, uno de los editores jefe de la revista de los Estados Unidos Goumet y es columnista habitual de Los Angeles Weewkly.
Entre los periodistas qeu visitaron Capafons-Ossó estaba tambie´n una de las plumas de moda del panorama vinícola internacional, como es Alice Feiring, que acaba de editar el libro The battle for Wine&Love (or how I saved the world from Parkeritzation). Se trata de una obra que, como su título indica, cuestiona el gran poder mundial que se otorga al crítico Robert Parker.
Entre los líderes de opinión que visitaron Capafons-Ossó estaba también Melissa Clark periodista freelance que, habitualmente firma sobre cocina y vinos en medios tan influyentes como The New York Times, Wine & Wine, Food and wines o la revista Forbes. Más allá del reconocimiento internacional y de la moda, la família Capafons-Ossó hace cinco generaciones que se dedica a cultivar las viñas y a producir vinos. Cada una de las generaciones ha aportado su esfuerzo y sus conocimientos para extraer de las viñas la mejor calidad del vino, desde los bisabuelos hasta la generación actual.
Bodegas Capafons-Ossó combina la tradición i la innovación; recupera les variedades de viña autóctona e introduce nuevas variedades para la mejora del producto, además de implantar modernos sistemas de control en la producción de la uva y en el proceso de elaboración del vino".
·
ENG
'The long history of success'
"The fact that the hold-Capafons Ossó was chosen at the end of 2007, one of the best wineries in the world, according to Wine&Spirits magazine, has managed to arouse further interest in this project worldwide. In fact, this 2008 visited the cave for a couple of days some of the most influential American critics of the time, among them the 2007 Award for Criticism Pullitzer, Jonathan Gold.
Gold is, among other things, one of the chief editors of the magazine of the United States Goumet and columnist for the Los Angeles Weewkly.
Among the journalists visited Capafons-qeu Ossó tambie'n was one of the feathers of the fashion international wine scene, as is Alice Feiring, who has just published the book The Battle for Wine & Love (or how I saved the world from Parkeritzation). This is a work which, as its title indicates, the great global challenges given critic Robert Parker andalusia.
Among the opinion leaders who visited Capafons-Ossó Melissa Clark was also a freelance journalist who usually signs on food and wine in such influential media as The New York Times, Wine & Wine, Food and wines or magazine Forbes. Beyond the international recognition and fashion, family Capafons Ossó-five generations ago that is dedicated to cultivate vineyards and produce wine. Each of the generations have contributed their effort and knowledge to draw from the best vineyards of the wine, from grandparents to the present generation.
Bodegas Capafons Ossó-i combines the tradition of innovation; recover indigenous vine varieties of them and introduces new varieties to improve the product, as well as introducing modern systems of control in the production of grapes and the winemaking process".

No hay comentarios:

Publicar un comentario